وزیر-صمت-ممنوعیت-واردات-خودرو-لغو-می-شود.مسترکاردان

وزیر صمت: ممنوعیت واردات خودرو لغو می شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ممنوعیت واردات خودرو از فهرست کالاهای ممنوعه وارداتی از اواخر اردیبهشت سال آینده لغو می‌شود.

سید رضا فاطمی امین روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از پایانه گل و گیاه دزفول در جمع خبرنگاران بیان کرد: از سال ۹۷ به لحاظ اینکه تحریم اتفاق افتاد و شاهد کاهش درآمدهای ارزی بودیم، واردات برخی اقلام مثل خودرو ممنوع شد.

وی گفت: آن‌ مصوبه تا اردیبهشت آینده ادامه دارد و پس از اتمام زمان این‌مصوبه، منوعیت واردات کالاها از جمله خودرو برداشته خواهد شد.

وزیر صمت ادامه داد: رییس جمهور نیز اعلام کرده که واردات خودرو انجام شود و خودرو از فهرست کالاهای ممنوعه وارداتی خارج شود.

فاطمی امین افزود: برای تنظیم بازار قیمت خودرو فاصله بین تولید و تقاضا بسیار زیاد است و حدود ۵۰۰ هزار خودرو کاهش تولید داریم.

وی بیان کرد: با افزایش تولید و تامین نیاز خودرو از واردات از اردیبهشت سال آینده می‌توان بازار این محصول را تنظیم کرد.

وی با اشاره به اینکه سفرهای استانی دلایل مختلفی دارد گفت: از جمله اهداف سفرهای استانی دیدار از نزدیک با تولید کنندگان است تا با مشکلات آنها آشنا شویم.

اولین-مرحله-فروش-محصولات-ایران-خودروفوق-العاده،-ویژه-قانون-حمایت-از-خانواده-و-جوانی-جمعیت.مسترکاردان
فروش نقدی بدون قرعه کشی خانواده هایما – اسفند 1400
مطلب قبل
موضوع-واردات-خودرو-را-پیگیری-می‌کنیم.مسترکاردان
موضوع واردات خودرو را پیگیری می‌کنیم
مطلب بعد

دیدگاهتان را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های لازم علامت گذاری شده اند *